16. toukokuuta 2011

No täytyyhän sitä nyt vähän!

Nimittäin ylistää suomen leijonia!! Eihän sitä osaa muuta sanoa, kun että tällasina hetkinä on nannaa olla suomalainen, eiks je :-) Ei jaksettu lähteä ajamaan hesaan asti, niin seurattiin telkusta koko juhla lähetys ja leivoin juhlan kunniaks meille aika herkulliset jälkkäri annokset. Ja tässä se on! :

IMG_4864

Työstin annoksen rakkaudella ja onnistuin kyllä epäonnistumaanki vaikka ohjeen mukaan yritin toimia. Tuoreista passionhedelmistä ja sitruunanmehusta tehty sorbetti sopi täydellisesti suklaa-kreemikakun kanssa <3

Miten te juhlistitte suomen mm voittoa ja oliko kukaan torilla? :)

7 kommenttia:

  1. Näyttääpäs hyvältä :) Harmittaa etten pystynyt sen enempää juhlistamaan voittoa kun oli tänään iltavuoro :(

    VastaaPoista
  2. Riikka; se oli myös ihan hyvää :)! höh, työt on ikävä velvote ja este tällasiin hetkiin. mut eikai se juhlimiin oo vielä(kään) liian myöhästä :)

    VastaaPoista
  3. nyt tuli kauhee herkkunälkä, mmm näyttää niin hyvältä!

    VastaaPoista
  4. tollasta samanlaista tehtiin vissiin just arvostele mun illallinen -ohjelmassa? vai oliko ohje jostain muualta? :)

    VastaaPoista
  5. Sanna; eiku vaan herkuttelemaan sitte ! ;)

    Anonyymi; joo! ruotsin arvostele mun illallinen -ohjelmassa näin ton ja sitte aloin sitä reseptiä suomentelemaa tuolt niien nettisivuilta :D se on yks mun lempi sarjoista ja siel netti sivuil on paljo muitaki ruokaohjeita :)

    VastaaPoista
  6. me oltiin torilla "kattomassa" leijonia, tosin ei nähny lähdes mitään :D meno oli kuitenkin ihan mahtava! :) vähän harmittaa etten nähny sitä tv-lähetystä mutta eipä voi mitään :>

    VastaaPoista
  7. Milla; no voin kuvitella et siel on ollu ihan mahtava meininki! tota me just pohdittiin et viititäänkö lähtä täält asti sinne ajamaan ku todennäkösest ei nähtäis mitään, eli telkkarist näki paljo paremmin :) näkeehän netistä varmaan jotain pätkii ainaki vaikka lähetys meni ohi :)

    VastaaPoista