18. toukokuuta 2011

Toi sydän on teille !

IMG_4944
IMG_4940
hehe
IMG_4937

Pitkästä aikaa tuli vähän kuvailtua. Pääosassa uusi hattu ja housut henkasta ja maukasta :-)

Mulla painaa flunssa ikävästi päälle, niiskutan täällä ja juon kuumaa mehua, höh. Toisaalta tää tuli just hyvään ajankohtaan koska nyt mulla on aikaa sairastella, alle kuukauden päästä ei enää todellakaan oo. Tänää oli tosi tosi tuulinen päivä, joka ei kyllä näy just näist kuvista, mutta oltiin eka pellon reunalla ja luoja miten hiukset vipatti joka suuntaan ja nää housut täytty ilmasta niin että näytin ihan obelixilta :) Se tuuli ei tehny hyvää tälle alkavalle flunssalle koska oli kylmä ja nyt on kurkku tuplasti kipeempi.

Nyt hyvät illan ja yön jatkot nukkumisen merkeissä - tai mitä ikinä teettekään!

18 kommenttia:

  1. Ihan mahtava asu :) Noi housut on tosi kivat! Mä haluaisin jotkut tollaset printtipöksyt, mutta pelkään etten osaisi yhdistää niitä mihinkään..

    VastaaPoista
  2. Riikka; haha kiitos! no tiiäkkö, pelkään ihan samaa ja pelkään, että nää jää aika äkkiä kotihousuiks:( mut yritän parhaani! onneks noi ei ollu kovin kalliit :)

    VastaaPoista
  3. toi ensimmäinen kuva on ihan täydellinen!
    J

    VastaaPoista
  4. JT; täydellinen :o ite oot täydellinen !

    VastaaPoista
  5. oi sun blogis on ihana <3 tuu ihmees myös kurkkaa mun ja ois kiva kuulla mielipiteitä tosta yms :)

    leave-world.blogspot.com

    - Derya

    VastaaPoista
  6. nuo housut ovat ihanat! ja jotenkin just sopivan printti, ei mikään liian kukkahärsöhörsökuviointi, jota ei saa yhdistettyä ei saa yhdistettyä ei sitten mihinkään" :)

    VastaaPoista
  7. Derya; kiiitos :) tottakai käyn kurkkaas!

    sannero; ihana mielipide kiitos! oon samaa mieltä :))

    VastaaPoista
  8. Ihania kuvia :-----)

    www.aamihh.blogspot.com

    VastaaPoista
  9. mistäs tuo hattu on ? on niin söpöläinen!

    VastaaPoista
  10. Jasmine.; kiitti paljon :)

    blueberrypie; h&m:stä on :-) siinä oli sellanen valkonen kukkakuvio nauha mut se oli niin paksu että häiritsi ja irrotin sen.

    VastaaPoista
  11. Larissa; voi kun oisin itekkin aina samaa mieltä :) mut kivoja sanoja, kiitos!

    VastaaPoista
  12. Aivan mahtavia noi kuvat! :o Oiii! Ja kuules, jos mieltä lohduttaa yhtään niin et oo ainut joka sairastelee, nimimerkillä 'nielu- ja korvatulehdus' ja ei todellakaa sopivaan aikaan! Lähdin poikaystävän luokse Turkuun (hän valmennuskurssilla) ja sairastelen täällä, vaikka ois kaikenlaista muutakin tekemistä ollu! :s Mut paranemisia sulle! :)

    Jos viitsit, niin käy kattomassa miunkin aloittelija -blogia! :) Sulla on ihana blogi!

    http://elamaa-enni.blogspot.com/

    VastaaPoista
  13. Enni; kiiitos kiitos sulle paljon! :) no jos totta puhutaan, en tiiä lohduttaako mua mikään täl hetkel! oon täysin sängyn orja ollu eilisen ja tän päivän ja näyttäis siltä et silmätulehuski ottais vallan, en kestä :( hirveä olo. mut voi ei sun tilanne on kyl silti ikävämpi :( ei oo kivaa sairastella reissussa, jää kaikki kiva väliin. mulla sentää on aikaa sairastella ku poikaystäväki on päivät töissä. paranemisia sullekkin, toivotaa et ollaa pian molemmat terveitä! :)

    Ja ilo mielin käyn kattomassa :-)

    VastaaPoista
  14. äää huomasin vasta äsken et olit joku kolme viikkoa sitte jättäny yhteen mun blogitekstiin kommentin! vastaus kysymykseesi: käytin iMovie:ta! se on mun käsittääkseni mac:eillä valmiiks asennettuna. en oo varma saako sitä pc:lle asennettua ollenkaan, luultavasti jollain konstilla, mutta tosiaan en tiedä :S
    kiva kuulla et tykkäsit!
    ja anteeks ku kesti näin kauan vastata! :')

    VastaaPoista
  15. sara l; hahaaa, ei haittaa yhtää! kerkesin kyl pari kertaa käyä kattomassa siel onko vastausta tullu mut sit luovutin :-D mut kiva kiitti kun nyt vastasit :) ja hmm okei, no pitää ottaa selvää tost ohjelmasta sitte onko se mahollista. tai sit ettiä joku vastaava kunhan nyt ees saan sellasen kameran ätee mil voin alkaa kuvaa omii videoit :)

    VastaaPoista