2. helmikuuta 2011

There are so many wonderful memories, which I will never forget ♥















Viiminen koulupäivä näiden tuttujen ihmisten kanssa herätti ristiriitasia tunteita: sisällä kuohui roihuava tunne, kuin olisi pääsemässä kesälomalle, mutta samalla tuli ihan hirveän haikea fiilis kun tajusi ettei siltä lomalta enään palata sinne samaan paikkaan. Ei enään nähdä näiden ihmisten naamoja kesän jälkeen "iloisina" opiskelemassa. Jokaisen tie lähtee vähän erisuuntaan nyt lukion jälkeen. Oli samaan aikaan voittaja ja häviäjä fiilis.
Mun ihana poikapuolinen kaveri tuli tänään vikalla tunnilla mun viereen istumaan ja sanoi:

"Heli, mul on ollu tänää jotenki haikee olo. Mieti niit aikoi ku meil oli oma porukka ja tempastii menemää hetken mielijohteest kaikkii kivoi juttui. Tuli niin haikee olo ku Ida lähti, ja Jema lähti kans äsken tuol noin kotia.. Kaikki lähtee pois." 

Vasta ton jälkeen havahduin siihen tilanteesee ja tajusin miten ihania ystäviä mul oikeesti on ollu ympärillä, ja miten kivoja muistoja meil on :) Ja toivon, et tulee myös tulevaisuudes olemaan!

11 kommenttia:

  1. oot niin nätti ja sulla on ihanat hiukset! :)

    VastaaPoista
  2. Milla; kiitti kivoista sanoista :)!

    Lotta; kiva jos tykkäsit :>

    VastaaPoista
  3. oi miten ihana postaus! oikeestaa nyt vast rupesin miettii et itelläki tosi tiivis kaveriporukka tuskin tulee enää pysyy ku kaikki menee seuraavaan paikkaan, helkkari en oo ees miettiny koko asiaa :o hui kamala. ps. ihanat kuvat =)

    VastaaPoista
  4. kerttu; kiitos! ai säkin oot käytännön samas tilantees nyt :/ muistan ku yläasteen jälkeen kävi samoin et lähettii eri suuntii ja vaikka kuinka yritti pitää yhteyttä niihin ihmisii, on vähä väkisin irtaantunu niist näin kolmen vuoden aikan, ku kaikil on uudet kaveriporukat jne. surullista :( mut pitää vaa toivoo et siel mist ittensä tulevaisuudes löytääki, on yhtä ihanii ihmisii :)

    VastaaPoista
  5. oi vitsiiii, pakko taas kommentoida, että voi että noi sun hiukset on ihanaaat! ihan epistä! :D

    VastaaPoista
  6. Jenpu; hiukset kiittää! tää on mulle vähän outoa et mun hiukset on saanu niin paljon kehuja, en oo ennen ainaka kiinnittän huomioo et niitä ois kehuttu :D tai ehkä pituutta on :)

    VastaaPoista
  7. oii ihana blogi ja ihanat hiukset ja oot tosi nätti! sai tuuden lukijan :D

    jos kiinnostaa, mun blogi löytyy:
    daybyday-kukka.blospot.com

    VastaaPoista
  8. kauniita! ja viime postauksen kuvat myöS :))

    VastaaPoista
  9. Kukka; voi miten ihanaa, kiitos! ja käyn kurkkaamassa :)

    Haidi; hih kiitti :>

    VastaaPoista