3. helmikuuta 2011

Top 5 blogs

Teillä oli noin viikko aikaa linkittää blogejanne (KIITOS kaikille linkittäneille!), ja nyt olen vaikeiden valintojen jälkeen löytänyt mieleseni :) tein itseni kanssa kompromissin ja valitsin vain top 5, koska nämä viisi erottuivat edukseen jotenkin persoonallisuudellaan. Kuudetta olisi jo ollu hirmu vaikea lähteä valitsemaan, sillä silloin olisi pitänyt valita monta muutakin.
Selailin ja luin läpi paljon kivoja blogeja ja toivon että jatkatte bloggailuanne samaan malliin omalla tyylillänne! Ja muista, vaikkei sinun blogisi ei olisi tässä nyt, se ei tarkoita, etten pitäisi siitä! luen ihania blogeja ja löysin näiden joukosta taas lisää seurailtavaa :) Toivon, että edes joku teistäkin löytäisi näistä blogeista itselleen uutta luettavaa!


 1. Sanni
15-vuotiian Sannin valokuvablogi oli rakkautta ensisilmäyksellä! Sanni on niin kaunis, pieni maalaistyttö, jonka blogi on täynnä mielettömiä kuvia. Kun ensimmäisen kerran löysin tämän blogin, mun oli pakko selata kaikkien postausten kuvat uudelleen ja uudelleen läpi. Kaikissa kuvissa on oma tunnelmansa :)



2. This girl's life
15-vuotiaan Kouvolalaisen Wilman blogissa ihastuin myös todella, todella upeisiin kuviin. Wilma on erittäin kuvauksellinen ja hänellä on ystävineen mahtavia valokuvausideoita, joita he toeuttavat. Lopputulos on häikäisevä :) Wilmalla on myös ihana tyyli!



3. Jenpu's
19-vuotias Jenni pääkaupunkiseudulta on ihan mieletön kirjoittaja! Jenni osaa kuvailla tunteitaan ja tuntemuksiaan niin aidosti, että siinä elää ihan väkisin mukana fiiliksessä. Tykästyin Jenniin ihmisenä ja oonkin löytäny meistä samoja piirteitä :) Joissain asioissa mun on todella helppo samaistua häneen.



4. Better Together
Kahden lukiolaisen, Tiian ja Johannan, blogissa tykästyin sen monipuolisuuteen. On tyyliä, ruokaa, eläimiä, arkipäivää, ystäviä, selkeitä tyylikkäitä kuvia + kaksi nättiä tyttöä tietysti ;) Ihana lifestyle blogi :)



5. Pieni suuri koira Romeo
Ja viimeisenä, muttei vähäisempänä, listalle pääsi ihan erilainen blogi kuin mikään aijemmista! 17-vuotias Ida pitää blogia omasta vähän reilu vuoden ikäisestä Romeo chihuahuastaan :) Mitä muuta tähän voi sanoa kun että ♥♥♥ Todella söpö ilmestys!


P.s. Taino, on mun kyllä pakko vielä rikkoa tätä vain top 5 hommelia ja mainita, että Riikalla on myös persoonallinen kiva blogi, joka erottuu massasta ;)

7 kommenttia:

  1. Heh kiitos nyt vielä täälläkin hurjasti! :) Ja voih miten kivan kuvaksenkin olet kirjoitellut, oon iiiihan otettu! :D

    Ja noi muut blogit vaikuttaa lupaaville, pitääkin käydä samantien katsastamassa kaikki läpi :)

    VastaaPoista
  2. Jenpu; kiitos sulle ihanast blogistas! heh :) ja katsasta ihmeessä!

    VastaaPoista
  3. oi kiitos hirmu paljon, tulin niin iloiseksi ja niin ihana tekstiki vielä! en voisi kiittää tarpeeksi :)

    VastaaPoista
  4. Wilma; ole hyvä wilma! :)

    Sanni; voi miten suloisia sanoja :> kiitos itselles ihanasta blogista :)

    VastaaPoista
  5. KÄÄK, vitsi tuli hyvä mieli, kiitos paljonpaljon!! Olin just niin masentunut mun kahen tunnin lumitöiden jälkeen, että pelasti kyllä tän hetken :-D
    J

    VastaaPoista
  6. JT; hahaa voi kun kiva kuulla :D ole hyvä vaan!

    VastaaPoista