19. helmikuuta 2011

"Hei anna viikinki karkkii"

Sain tänään muilta muutamat penkkari kuvat omien lisäksi joten pystyin tekemään tän postauksen teille! Penkkari päivä oli mielettömän hauska, mut tosi tosi rankka myös. Olin ostanu pari kiloa karkkia lapsille ja tuntu että niitä makean himosia riiviöitä oli enemmän kun mitä mulla oli antaa karkkia :( Ala-asteelaiset oli niin sulosia kun ne ryntäili ku viimistä päivää niiden karkkien perässä! Kun taas yläasteelaiset istu kädet ristissä ja katto meitä ihan ihmeissään, pyh kamoon :)
Muutettiin meiän koulu viidakoksi ja siellä olikin liaaneita, vesiputous ja kaikkea muuta mukavaa :) Mua kadutti mun pukuvalinta siitä lähtien kun kävelin kaupasta ulos tilauksen tehtyä. Toisaalt oli kyllä ihan hauskaa olla se joukon vässykkä, mut palautekkin oli sellasta lässyttelyä: "Vooi kun sä oot niin söpö!".
Mutta, kuvat kertoo enemmän kun tuhat sanaa, joten tässä tulee! Kuvat on tapahtuma järjestyksessä (viimeisenä siis kuvat jatkoilta, ja sen mukaisia ovat ilmeetkin :). En uskaltanu hirveesti laittaa tänne kuvia muista luvatta.


























Että sellanen päivä :-)

3 kommenttia:

  1. ooi pakko sanoa, että oot ollu kyllä niin söpö! :)

    VastaaPoista
  2. Voi eiii kuinka ihana penkkariasu sulla, ainakin erotuit ja hyvällä tavalla! :-)

    VastaaPoista
  3. Milla; oi, oli kiva kuulla toi viel kerran :-)

    minna; heh kiitos! ja en tiedä tosta erotuinko kuinka hyvällä.. :-D

    VastaaPoista