24. tammikuuta 2011

Perfect jeans










Tän päivän asu koostu pelkästään gt:n vaatteista + asoksen sormuksesta, todella persoonallista :-D Tänään nimittäin koeajoin noit mun uusia vaatteita. Päätin  lopulta pitää ton ruskeen trikoon kun sain niin ihanaa palautetta, kiitos teille siitä! :) Farkkuja yritin tässä kuitenki tuoda pääosaan jotka ostin samaan aikaan ton trikoon kanssa, ja voin sanoa että tässä kyllä komeilee täydelliset farkut nimensä mukaisesti! Mun hoikille jaloille on niin hitsin vaikea löytää istuvia farkkuja ja oonkin täs ehtiny metsästää niitä koko elämäni, kunnes nyt vihdoin onnisti :-) Väri on kiva, malli on kiva, pituus on lähes täydellinen ja rakastan noita vetskareita tuol lahkeissa!

Nyt viimepäivinä on taas ollu tosi nihkeetä saada hyviä kuvia. Vaikka oon valosan aikaan kotona välillä pyörähtämässä hyppäreillä, ei ulos edes pääse kuvaamaan kun sieltä sataa jotain paskaa lunta niskaan taivaan täydeltä.. Sisällä on niin sotkuista ja ahdasta että ahdistaa. Anteeksi avautuminen :-)

Ja sitten se mahtavin asia, nimittäin teitä lukijoita on jo 20!! Oon tosi tosi ilonen ja kiitollinen :) Sen kunniaks aattelin että voisin toteuttaa joko kysymyspostauksen (sillä eholla että kysymyksiä laitetaan myös tulemaan!) tai linkitä blogisi -postauksen tai jotain muuta mitä haluaisitte mun toteuttavan. tein tohon sivupalkkiin (>) hienon kyselyn muutamaks päiväksi, eli eikun äänestämään! Laitoin siihen vaihtoehoksi myös mahtavasti "En mitään." jos ei mikään erityinen kiinnosta :-D Hyvää illan jatkoa!

4 kommenttia:

  1. Aivan ihanat noi farkut!
    paljonko maksoi? :)

    VastaaPoista
  2. Nuo housut sopii sulle kyllä tooosi hyvin! :) Mahti löydön oot tehnyt. Ginassa on kyllä yllättävän hyvä farkkutarjonta, tai siis et itsekin löytänyt sieltä monesti istuvia farkkuja - ja mikä parasta, halpaan hintaan! Ei tarvii maksaa itteensä puhki jostain yli huntin farkuista, kun voi löytää paljon edullisemminkin. :)

    VastaaPoista
  3. ihanat farkut ja loistavia kuvia :-))
    oot sulosin !♥♥

    VastaaPoista
  4. Laura; niin on! makso 60e, sellanen aika sopiva keskiverto hinta farkuille :)

    Jenpu; kiiiitos paljon!:) toi on ihan totta! mielelläähän sitä kulkis jossain leviksen farkuissa, mut ennemmin sitä säästää siinä missä vaan voi kun väittäisin että yhtä hyviä löytää halvemmallakin :-) ja itekki yllätyin noista ginan farkuista! h&m:n farkut oli ehkä suurin floppi ikinä mun kohalla tällai btw tähän.

    Wilma; kiitti wilma, ite oot!♥

    VastaaPoista