22. tammikuuta 2011

I don't know what to do !






Ostin pari päivää sitte tollasen ruskean trikoon, joka on just sen mallinen mitä etsinkin. Ainoo juttu mitä mietin pukukopissa, pukukopin ulkopuolella, kassalla, koti matkalla ja nää 2 päivää sen jälkeen on toi ruskea väri. Mulla ei oo varmaan ala asteen jälkeen ollu tumman ruskeita vaatteita koska en yksinkertasest tykkää siitä hirmusesti. En vaatteissa, enkä tossa mun huoneen seinällä! :D Siks oonki tuijotellu nää pari päivää itteäni peilistä toi paita päällä ja yrittäny totutella siihen ja miettiny samalla palautanko sen vai en. Katoin ginan nettisivuilta et noita ois myös mustana, mutta eipä ollu ainakaan vielä kouvolan ginassa.. Päätin pitää tuossa laput kiinni nyt nää 2 viikkoa ja sitten käydä tsekkaamassa oisko mitään vastaavaa ilmestynyt kauppoihin (tai samaa mustana) ja mahdollisest palauttaa tai vaihtaa. New lookin sivuilla ois täydellinen tällaista muistuttava yksilö, joka oli väriltään vaalea beige, mut en jaksa alkaa tilailemaan. Mielellään kuulisin mielipiteiltä teiltä tosta väristä ja mitä mun kannattais tehdä :) Ja tietääkö kukaan mistä vois löytää vastaavia vaaleissa väreissä ( siis ihan kaupasta, ei nettistä)?

Niin ja kaikesta teki hankalampaa se, että h&m:ssä oli tollanen kiva käärmekuosia muistuttava paituli myös, mut löysin samalla reissulla 60e maksavat farkut, joten jostain oli tingittävä. En tiedä sitten tinginkö taas väärästä vai en..


P.s. ♥

14 kommenttia:

  1. Toi tummanruskee sopii sulle tosi hyvin, oikeesti ! Itse jos oisin sinä niin pitäisin ton ruskean neuleen, ja onhan se ruskea myös kivaa vaihtelua niihin ainaisiin mustiin ja harmaisiin vaatteisiin :)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi; kiitti kovasti jos sun mielest sopii :) ja tota vaihtelua mäki varmaan ajattelin ku kuitenkin ostin sen :-D oot oikees :)

    VastaaPoista
  3. kiva ku tykkäsit mun blogista :--) ei vitsi sulla on kyl tosi ihania vaatteita ja kivoja kuvia, toi koiraki on ihan ylisöpö ! :-) rupeen kans lukijaks ;-)

    VastaaPoista
  4. avaä`; kiitti paljon sulle! :)jee :-)

    VastaaPoista
  5. voooi ihana koira, ihan älysöpö! :>

    VastaaPoista
  6. Milla; no se on! mun söppänä vauveli :')

    VastaaPoista
  7. Tosi selkee ja kiva blogi, sulla on aivan älyttömän ihania vaatteita! :) sait lukijan!

    VastaaPoista
  8. Laura; kiitti :-) tosi kiva kuulla :)!

    VastaaPoista
  9. oii sulla on ihana blogi ! aa toi sun koira ! hei tykkään sun olemuksest tosi paljon ja toi tummanruskee neule sopii sulle ! :-) jään lukijaks!

    VastaaPoista
  10. IDA; oih niin paljon kehuja.. kiitos!! :))

    VastaaPoista
  11. söppänä oonuli<3 (tää toivoo siitä jatkossaki kuvia ;) )

    Ja tietenki jätät ton ruskeeen! Se on niin kiva ja hyvä se väri on! :)

    VastaaPoista
  12. Ipsu; joo oona on iso osa mua joten se on myös osa tät blogia hih :))

    Mm nii no kai jo jätin sen sit ku otin sen tänää käyttöö, vaikka siin oli kyl edellee kaikki laput viel kii ;D Sinuu (ja teihin)hän mä luotin jo paikanpäällä :)

    VastaaPoista
  13. toi tummanruskee sopii sulle ainaki mun mielest tosi hyvin !! :-) ja tosi kiva blogi ja upeit kuvii kaunokainen :-)

    elli-in-wonderland.blogspot.com

    VastaaPoista
  14. ellii; kiva jos oot sitä mieltä ja kiitos! :-)

    VastaaPoista