19. tammikuuta 2011

ASOS.COM

Nyt siis itse asiaan- tilauksen sisältöön. Netistä ja varsinkin netin kautta ulkomailta on aina vähän hankala tilata koska ei pääse sovittamaan ja ei voi olla täysin varma miten koot menee kunkin merkin kohdalla ja palauttaminen on hiukan hankalaa ja kallista ulkomaille ja niin edelleen. Mun kohdalla kaikki meni kuitenki onneks jälleen aivan niinku pitikin! Tilaus onnistui täydellisesti :)


Asoksen valkoinen intiaani henkinen hapsu paita oli rakkautta ensi silmäyksellä, ja se rakkaus vain vahvistui kun sain sen päälle. Just sellanen kuin kuvittelinkin sen olevan! Löysän mallin vuoks otin kaik pienimmän koon, eli UK 6.



Cheap Mondayn farkkushortsit tilasin hiukan riskillä kokona 27/32, mutta miten sattuikaan, täydelliset! Käänsin nuo reunat pykälän ylös päin, näytti jotenki kivemmalle. Nämä löysin alesta lähes puoleen hintaan.


Borders&Frontiers kangas kassi. Myös Jere ihastui tähän kovasti punotun pääkallon vuoksi.
 


Sormukset olivat paras ja positiivisin yllätys! Mulla on ihan hirveän kapeat sormet joissa usein XS sormuksetki pyörii ympyrää ja mietin pitkään miten uskallan tilata tuolta koska koot menivät niin että S oli pienin :o Luotin kuitenki koko ajan siihen kun olin joskus viime kesänä lukenut jonku blogista että ne sormukset on tosi pieniä (S=15mm) ja oon niin onnellinen että luotin! Amour -sormuksesta tuli mun ehdoton lemppari <3 Kuvan käsikorun ostin lahjaksi mun ystävälle :)



Viimeisenä muttei vähäisempänä models ownin meikit, jotka sain mielestäni hirmu halvalla alesta. Tollanen kolmen paketti, johon kuului siis ripsiväri, kajaali ja huulipuna, maksoi vain 6e + muutama sentti! Huulipuna on sävyltään baby pink ja se on ehkä hiukka liian vaalea, mut valinnan varaa oli valita hot pinkin ja baby pinkin väliltä ja omistan jo melko pinkin huulipunan joten päätin kokeilla tota sitten. Ihan hempee väri kevääseen :)

Tuntuu ettei tullut tilattua oikein "mitään", kun itse vaateita on vaan 2 (ja niistäkin toiset kesäksi), mut hintaa kerty tarpeeks muutenkin ja kaiken kaikkiaan oon siis tosi tyytyväinen :-) Tilaan varmasti nyt kesän tullessa taas ihania kesä vaatteita asokselta!
Ite oon hirmu rakastunut hapsu paitaan ja sormuksiin, mikä teistä oli paras ostos? :)

16 kommenttia:

  1. vitsi haluisin tollaset shortsit!!

    VastaaPoista
  2. hapsupaita!:--)
    ps. noi sormukset on ylisiistit!

    VastaaPoista
  3. Riikka; joo mäkin olin himoinnu jo kauan!

    Wilma; :-) niin on!!

    VastaaPoista
  4. oi sulla on aivan ihana blogi:) Milläs kameralla kuvailet??
    http://janzyn.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Rakastuin noihin shortseihin ja sormuksiin! ♥

    VastaaPoista
  6. Janette; oi kiitos paljon :) mulla on canon 400D jonka ostin joskus muutama vuos sitte, eli ei oo mitään uusinta mallia :-D

    Mari K.; hihii, kiva kuulla♥

    VastaaPoista
  7. oi voitsit miten ihania juttuja oot tilannu! :) miten tuotteitten palauttaminen asokselle onnistuu ? :) mä en oo ikinä tilannu sieltä mut houkuttais kyllä :>

    VastaaPoista
  8. Milla; kiiitos paljon :) nyt en pysty ihan täysin luotettavaa tietoo antamaa, ku en oo ite palauttanu mut sen verran mitä oon lukenu vähän ni se tuote lähetetää jonnekki tiettyyn osotteeseen ja sitte siinä pitää ite kikkailla miten lähetät sen että se ehtii 14 päivän palautusoikeuden sisää sinne (ku postitus voi kestää jopa 7 päivää>) ja sit joutuu ite maksamaa ne palautus kulut ja ite on vastuus jos postis häviää tai hukkuu se palautettava tuote :/:) toivottavast ei menny ihan ohi totuuden!
    Ja voin kyllä ihan suositella tilaamista jos houkuttaa :) pakko sanoo vaa sellanen juttu viel, et osa asoksen omist vaatteist on must kyl turhan kalliita siihen nähen, että ne on aikalailla h&m laatua. Ei välttämättä kaikki, mut sellasiinki oon törmänny :)

    Tulipa pitkä sepostus :D

    VastaaPoista
  9. Nuo shortsit on ihan tajuttoman kivat! Jotkut ton sorttiset olis sika kivat kesäksi. Ja olipa tosiaan edullisia noi meikit ;o pitääpä joskus itekin katsastaa, jos sieltä jotain itelle löytyis myös :)

    VastaaPoista
  10. Jenpu; voi kiitos, itekki tykkään ja ootan innolla kesää :) Oli tosi tosi edulliset ja sattu vielä et olin uuen ripsarin ja kajaalin tarpees! normaalisti pelkkä ripsari maksaa jo enemmän ku noi kaikki yhteensä :D

    VastaaPoista
  11. Ihan sairaan hieno tuo valkoinen hapsupaita! :)

    VastaaPoista
  12. kaikki oli tosi kivoja, mut noi sormukset oli kaikist hienoimpii (: varsinki se mis oli niitä niittejä!

    tildafm.blogspot.com

    VastaaPoista
  13. Tilda; joo se onki sikakiva! ..ja iso :D

    VastaaPoista
  14. voi että sul on niiin ihanii vaatteita ja ihana tyyli! =)

    VastaaPoista