28. joulukuuta 2010

ALET+smoothie

 LEOPARDI KUVIOINEN LÖYSÄNKÖ PAITA  GINA TRICOT

 MUSTA TIUKKA NEULEHAME  GINA TRICOT

 HAPSUKENGÄT  H&M                                    (TEKO)NAHKAKENGÄT  H&M


 NEULE HOPEILLA GLITTER RAIDOILLA  H&M


Tässä siis kaikki eilen haalimani ale ostokset. Leopardi paita sai myös uusinta kierroksen :) Musta neule hame ginasta makso vaan 5e, joten en voinu olla ostamatta! Aattelin käyttää sitä enemmän sellaisena "paidan jatkeena" et voi pitää normaalimittasta paitaa legginsien kanssa, tai sitte sen voi tietty vetää noin paian päällekin. Kengät makso molemmat 15e, tai valkosilla kengillä ei ollu hintaa ollenkaan ja myyjän pitkän harkinnan ja soittelun jälkee nekin oli sit sen 15e :-)! Sit en tiedä yhtään mist vetäsin tän viimisen raitaneuleen, katoin koko lapunki vast kotona ja koko oli 170? :D Onko tää eksynyt jostain lasten puolelta? No, makso vaan 7e, hyvä ostos :):)






























Koeajoin tänään myös tehosekottimen jonka sain joululahjaksi. Tein jäistä mansikka-mustikka-smoothieta, jossa oli myös appelsiini mehua, ja ai hyvänen aika siitä tuli hyvää!! Rakastan tota vehettä mm.. Taidankin tehdä Jerelle kunnon pirtelön kun se kohta kotiutuu töistä. :)

Huomenna lähen metsästämää aleista vielä korkokenkiä :) Ja muutenkin katselemaan mitä siellä on viel jäljellä. Ne kevään uutudetki houkuttelee ikävästi..

7 kommenttia:

  1. toi neule hame on hiano! katoin tommosta joskus syksyllä, mutta ku mun piti jättää rahaa varastoon, kun nää kaukosuhteet kouluun maksaa aikas paljon (lue:ostan liikaa ruokaa :-D).

    VastaaPoista
  2. Riikka; jep mäki kattelin jo aikasemmin, mut nyt vast sain aikaseks ostaa ku oli niin halpa! hahaa, hassu(syöppö) :-D

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana postaus, toi smoothie herätti halun tehdä itekki ja tosi kiva toi leopardikuvioinen paita:--)♥

    VastaaPoista
  4. Wilma; oih kiitti, voin suositella smoothieta koko sydämestäni ♥ ja leopardipaian lisäks sä oot kiva, tulee niin paljo kehuja :-)

    VastaaPoista
  5. meilläpäin noi mustat hm:n tossut oli 9€ alessa :) oli pakko kotiuttaa sellaset ko ne on niiin kivat :) ihania ostoksia btw :>

    VastaaPoista
  6. Haidi; Niin on! ihana :)

    Milla; joo sama mulla, en voinu kävellä niien ohi ostamatta :-) no niin just, ois kelvannu munkin lompakolle ennemmin se 9e mut no can do. ja kiitti :)

    VastaaPoista