3. toukokuuta 2011

Hirveyksiä

IMG_4166

Latasin kuvat tänne nyt ihan hassulla ja erilaisella tavalla, koska kello on paljon ja oon tapellut koko illan kuvien laadun kanssa ja itseasias jo monta päivää. Ei tunnu olevan hyvä mitenkään päin. Laatu on sumea eikä kohde kunnolla tarkentunut. En tiiä onko vika kuvaajassa vai missä, ollaan tätä nyt pohdittu ja suunnitelmis on koko laitteiston uusiks pistäminen :) Täl hetkel ei tee yhtään miel kuvata. Vaadin kai iteltäni ja mun kameralta liikoja. Nää kuvat on muuten kai viimeviikolta.

Mut tosiaan kamera ahdistuksen takii musta ei oo kuulunu vähään aikaan mitään ja vappukin tossa hujahti ohi. Kuvasaldo: nolla. Oon niin pahoillani :( Suunnittelin vappukuvaukset ilmapallojen väriä myöten, mutta.. Suunnitelma ei toteutunut. Vappuna tuli hengailtua tässä meillä neljän kivassa porukassa, tai oli meitä yhdessä vaiheessa kuusi :) Meitä oli kolme tyttöä ja kolmen tytön poikaystävät. Olisin halunnut kirjoittaa teille tänne:

KLARA VAPPEN! :-)

mutten halunnut tyytyä weheartit kuviin ym. Yritän päästä uuteen nousuun ja järjestää jotain mukavaa :) Mutta nyt, öitä!

4 kommenttia:

  1. Just ennen kun aloin lukemaan ja kattelin noita söpöjä kuvia susta mietin vaan että onpas tarkkoja kuvia! :') Haluisin kanssa tommosen ihanan hatun, mistä tuo on? :-)

    VastaaPoista
  2. bongasin tän sun blogin joku pari päivää sitte ja täytyy sanoo, et tykkään kauheesti :--) ihanan herkkä tunnelma ja tää pläjäys erottuu massasta.

    VastaaPoista
  3. Heta; oliks toi tollai srkastinen """"ompas tarkkoja"" :-D no ei, kiva kuulla! toi on ihan h&M:stä, oisko jopa miesten puolelta, en oo varma? :D tänä vuonna tollasia hattuja on ollu vähä laajempi valikoima kun viime vuonna oli, oon nimittäin ainakin ginassa, lindexissä ja myös h&m:llä tärmänny vastaavaan :)ja ihan tyttöjen puolella.

    Enya; voi kun oot ihana!! en ees tiiä mitä muuta voin sanoaaaaaää :-)

    VastaaPoista
  4. voi kiitos ja ole hyvä ♥ !! ja iso kiitti ihanasta kommentistas c:

    VastaaPoista