24. huhtikuuta 2011

Give me all your love

Photobucket
Photobucket
Vyö/Levi's

En vois liikaa hehkuttaa enää tätä säätä, joten sanon vaan että on KUUMA. Vähän oli ristiriitasta vetää villapaita shortsien (ja sukkisten) kanssa, mut vielä ei kehannu ihan topissa ja shortseissa heilua julkisesti :) Auringossa hengaillessa oli tosin pakko riisua villapaita kuumuuden takia. Ja rusketuksen toivossa! Tosin, tossa paisteessa heräsin todellisuuteen miten mun pää ei kestä aurinkoa yhtään. Alle 10min auringossa ja pää ilmoittaa olemassa olostaan :-(

Meidän ojassa on vihdoin puhjennu leskenlehtiä. Jaksettiin tuijotella äitin kanssa niitä kauan. Tuijoteltiin ojassa myös jotain muutakin, nimittäin lähes 40 sammakkoa oli vallannut sen ja ne on paneskelleet kuteneet siellä koko päivän! Kieltämättä tuli vähän irstas olo seurata toisten lemmenleikkejä, mut kuvitelkaa 40 sammakkoa, ihan mielettömästi, hyi! Luonto on ihmeellinen :)

2 kommenttia:

  1. Anteeks ku vaivaan tämmösellä, mut laitoin mun blogiin nyt linkin tonne blogloviniin, niin mikä se tarkalleen niinku on ja tuleeko sinne ihan omat lukijat ja näin? :D kiitti jos voit auttaa!

    VastaaPoista
  2. Heta; hmm no siis bloglovin on sivusto jonka avul on helppo seurata lemppari blogeja esim sellasten joilla ei oo blogger tunnuksia tai ei haluu seurata bloggerin kautta, eli periaattees sellaset ei yleensä ala siel seuraan, jotka jo lukee sun blogii lukijana. :) eli sinne tulee ihan omat lukijat joo, ja sit ne ketkä seuraa sun blogia sen kautta ni ne päivitykset tulee sinne niille samal lailla ku blogger tunnuksilla :)

    Toivottavast sait jotain tolkkua, voit kysyä jos jäi jotai epäselvää viel :D!

    VastaaPoista