7. toukokuuta 2011

IMG_4677
m,m,,
IMG_4726
ghghgh

Kuvaus miljööhän oli tänään mitä mahtavin, koirakin taustalla kyttäämässä palloa joka meni aidan reiästä aidan toiselle puolelle ojaan, mut kuvat ajaa kai asiansa et tänään oli taas kesä täälläki vihdoin niiden viileempien päivien jälkeen :-) Päällä se topshopin napapaita joka on nyt kyllä survottu sentin verran hameen sisään ja hame on monkista.

Mulla ja Jerellä on tän iltaa koko meidän talo hallussa kun kaikki muut täältä lähti Tallinnan risteilylle. Hemmottelin Jereä ja tein sille oikein gourmet aterian; lehtipihviä ja kuorrutettuja lohkoperunoita! Nam nam. Huomen aamulla pitää herätä aijoissa et ehin valmistella kaiken äidille valmiiks ennenku se kotiutuu risteilyltä :) Huomenna kaikkien pitää olla äidille enkeleitä ja muistaa sitä ihanilla asioilla!

Nyt alan kattelemaa liviltä tulevaa vanhaa sinkku elämää -jaksoa, kun Jere kattoo jääkiekkoa olohuoneessa.. Hauskaa kesäistä loppu viikonloppua ton jeejeehyppykuvan saattelemana! :)

11 kommenttia:

  1. heli hei miten noit kuvia saa kaks tollee vierekkäi ku mulla ei koskaan mee ja miten saa noin pienen välin noihin kuviin:o

    VastaaPoista
  2. Lotta; siis oon pshotoshopilla liittäny noi kaks kuvaa valkoselle oikeen kokoselle taustalle ja sit jättäny niien välii vaa pienen välin, eli tein noist kahesta kuvasta yhen kuvan :) ja pien väli muide kuvien välii tulee automaattisesti ku lataan kuvat flickerillä. tai toimii myös photobucketilla samalla tavalla. bloggerilla jos lataa jää isommat välit :)

    VastaaPoista
  3. ihania kesäkuvia. oijoijoi! meitsi rakastui myös vaatteisiin

    VastaaPoista
  4. kaisa; heh :):) mäkin tykkään noist vaatteist kovasti!

    Katti; :) kiitti Katti! :)

    VastaaPoista
  5. moi oot söpö! voisit tehdä postauksen sun lempiblogeista niin saisin uutta luettavaa..

    VastaaPoista
  6. jamesjames; hih kiitti! ja kiitti myös toiveesta, pistän toteutukseen :-)

    VastaaPoista