13. huhtikuuta 2011

Liian halpa yo mekoksi?

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Mekko kriisi. Iso sellainen. Mistään ei tunnu löytyvän sopivaa yksilöä, vaikka kuinka etsii. En tajua. Jossain vaiheessa oli aikeissa ommella yo mekko itse, mutten sitten jaksanutkaan!

Niimpä mietin voisinko pukeutua tärkeänä päivänä jo omistamaani mekkoon :) Rakastan mun viime kesäistä Lindexin mekko ostosta! Malli on täydellinen ja väri on kivan kirkas ja raikas. Tykkään kuvioinnistakin, jossa esiintyy jotain ruusun kuvioita :) Mut onko Lindexistä ostettu mekko liian halpa ja arkinen yo mekoksi? :D Mitä mieltä te ootte?  Tarviin oikeesti apua, mut oon kamppailu tän mekko jutun kanssa jo sen verran kauan, et voisin ihan hyvin pukeutua tähän mekkoon.

24 kommenttia:

  1. Mun mielestä toi mekko on tosi nätti eikä liian arkinen yo-mekoksi ! :) Ja jos susta tuntuu että toi on hyvä niin mikäs siinä sitten :)

    VastaaPoista
  2. omasta mielestä toi on just sopiva (: ei sen mekon tarvitse kallis olla, jotta se olisi hyvä yo-mekoks. itse aion ainakin käyttää mun teetettyä rippimekkoa aika kauan, koska se on niin yksinkertainen ja sopii aika moneen juhlaan :)

    http://katjjasblog.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. musta yo mekon ei tarttee olla mikään liian hieno. ite oon miettiny jotain marimekon mekkoa mut se ei oo yhtään pakollista. toi ei ees näytä halvalta! toi mekko ja punainen huulipuna ja kiva tukka on ihan täydellinen yhdistelmä. JA TÄRKEINTÄ ON että jos ite tykkäät nii sit pistät ton, piste. mä ainakin tykkään :--)

    VastaaPoista
  4. Lotta; kiitti mielipiteestä! :) tällä hetkellä tuntuu, onneks tässä on vielä aikaa.

    katja; kiitti sullekkin :) totta, ei asioita pidä rahassa mitata. jotenkin vaan tuntuu, että olis velvollisuus panostaa niinkin hienoon päivään. kaikki muut panostaa varmasti! :D

    VastaaPoista
  5. kaisa; ihania sanoja kiiiiiitos!! tykkään kyllä ite ja punanen lakka+huulipuna sopi kyllä hyvin tohon mekkoon munki mielestä :) tää on vaan vähän ristiriidassa siihen, että unelmoin vaaleesta yo mekosta. tää päällä oon iso väripilkku! ei sekään enää haittaa.
    Ja marimekon mekko olis varmasti kiva! eiks nekin oo tällaisia "printtimekkoja" :)

    VastaaPoista
  6. juhlavat korkkarit ja valkonen lakki nii ei oo yhtään liian arkinen :)

    VastaaPoista
  7. sanna; tässä on vaan sellanen pikkujuttu etten osaa kävellä korkkareilla, noloa! mut enköhän mä jotain keksi :))

    VastaaPoista
  8. Toi on just ihana mekko, mun mielestä sopii ylppäreihin kun nenä päähän! Oispa munki kaapista löytyny joku tollanen ihanuus jo entisestään ni ei ois tarvinnu kriiseillä kummemmin ton mekkoasian kanssa!=D

    VastaaPoista
  9. heei tota eiks tätä sun blogia voi alkaa lukee bloggerin kautta?:) kun mää en jaksa oikein noita blogilistoja ja lovineja sun muita niin ois vaan iisi jos pystyis bloggerin kautta mutta en ny ainakaa löydä tästä sitä mistä pääsen lisää itteni lukijaks:)

    VastaaPoista
  10. Ihana mekko! :) Mulla oli oma yo-mekkoni Gina Tricosta, enkä häpeillyt sitä yhtään. Ei se hinta määritä sen mekon arvoa :) Sinä päivänä on hyvä olla sellainen mekko päällä, jossa itse viihtyy ja josta itse tykkää :)

    VastaaPoista
  11. tohon sopii myös jotkut ballerinat ! :) ei tarvi olla aina välttämättä ne korkkarit.

    VastaaPoista
  12. Juuu ja se johtukin tästä koneesta että tää jotain lagaili eikä näyttäny tota lukija osuutta tosta, nyt on asia hoidossa ja sulla on yks uus lukija!

    VastaaPoista
  13. ps. mekko on oikein näppärä yo-mekoks!

    VastaaPoista
  14. ei sillä hinnalla oo mitään väliä, toi on ihana mekko ja sopii sulle tosihyvin! (: tietenki jos vahingossa löydät jonkun vielä nii osta pois, mut ehdottomasti toi on tosihyvä :)

    VastaaPoista
  15. Essikatariina; no kiva jos oot kans sitä mieltä :) mä tunnun kriiseilevän vaikka mekko nyt vissiin löytyykin :D ehkä voin rauhottuu, koska voin hyvin mielin kivojen kommenttien ansiost pukeutua tähän! :)

    katri; kyl mun mielestä pystyy! mut sä vissiin löysitkin sen jo, jos ihan tota "lukijat" kohtaa meinasit :D

    Suvi; kiiitos :) ihana kuulla! en mäkään tota mekkona häpeile yhtään, ihan ylpeenä voisin tota kantaa päällä yo päivänä :-)aloin vaan liikaa miettimään sitä, mitä muut ajttelee, mut oma viihtyminenhän se tärkein on :)

    katja; totta! :))

    VastaaPoista
  16. Katri; joo niin aattelinkin! ja ihanaa kiitos :-)

    kerttu; joo kuljen kyl edelleen silmä kovana kaupungilla ja netissä, jos sattuis silmään joku vieeelä kivempi mekko :)

    VastaaPoista
  17. oooi rakastuin tuohon mekkoon aikoinan lindexillä mut pahan rahatilanteen takia jäi hankkimatta. tuo on aivan supernätti, musta se ainakin kävis oikein hyvin ylppärimekoks :) noi sävyt on kuitenkin hienostuneet ja silleen!

    VastaaPoista
  18. aura hulda maria; mäkin rakastuin ja ostin sen vaikkei mulla ollu sillä hetkellä mitään tarvetta mekolle :) totta!

    VastaaPoista
  19. ei todellakaan oo liian arkinen yo-mekoksi! tärkeintähän on just se, että ite tykkäät mekosta :) oma yo-mekkoni on marimekon, mutta ei se ole yhtään sen juhlavamman näköinen ku tuokaan ja ostin sen vain koska se on t-ä-y-d-e-l-l-i-n-e-n enkä edes haluais pukeutua semmoiseen tusinatuote satiinimekkoon, joka melkein joka tytöltä kuitenkin löytyy :D

    VastaaPoista
  20. audrey; vitsit miten kiva idea! täytyy pitää mielessä :))

    sannero; uskon, että sun marimekon mekko on ihana :) mäkin oon välttänyt kaikkia tusina mekkoja ja mulla onkin aika korkeat kriteerit mekon suhteen! etin jotain erityistä ja erilaista. sen takia musta tuntui että päästän itteni liian halvalla ja helpolla tällä mekolla, mut en enää ajattele ollenkaa niin jyrkästi :)

    VastaaPoista
  21. pictureputtonen; hei vau, kiitos paljon! :')

    VastaaPoista
  22. I am in love with your beautiful hair!

    I am having a Free People give-away on my blog if you're interested.
    xo
    strawberry freckleface

    VastaaPoista
  23. Sulla on aivan maailman ihanimmat hiukset :) kaunis väri!

    http://sannamaris.blogspot.com/

    VastaaPoista