3. maaliskuuta 2011

POSTAUSTOIVEITA

Musta ois enemmän kun kivaa kuunnella ja toteuttaa teidän mielipiteitä, joten toivoisin teiltä postaustoiveita! :) Ei tietty oo pakko alkaa väkisin mitään keksimään, mut haluan vaan tarjota sen mahollisuuden jos haluatte nähdä tai kuulla jotain tiettyä musta tai jostain muusta. Tulisi vähän vaihteluakin :-)

Ootte ihania! puspus.

P.s. videopostausta en pysty toteuttamaan. Ja kuva on vanhempaa julkaisematonta materiaalia.

9 kommenttia:

  1. ensikski onks nuo sun omat hiukset, ettei siis mitää pidennyksii? ja sitte että mite sä niitä hoidat ja sellaset perus kampaukset mitä käytät:)

    VastaaPoista
  2. Anonyymi; joo ihan omaa tukkaa vaan löytyy päästä, eli ei oo pidennyksiä :) ja kiitos, ihana postausidea, toteutan varmasti!

    VastaaPoista
  3. Tee postaus susta ja sun poikaystävästäsi, ellei mene liian henkilökohtaiseksi! :) Tai sit vaikka "päivä Helin kanssa" tms. tuollaista. :)

    VastaaPoista
  4. Jenpu; Itseasias oon kerran tänne jonkinlaisen postauksen meist laittanu, mut poistin sen sitte kun tuntu vähän hassulta, en tiiä oikein edes miks. mut en tyrmää ettenkö vois uudestaan kehittää jotakin aiheesta :)
    heh, tuo toinen oli hauska, kiitos!:)

    VastaaPoista
  5. kuva postauksia: kuvat kaikista sinusta kauneimmistä/arvokkaimmista tunteellisesti, tavaroistasi/asioista. mielimusiikki postaus,

    VastaaPoista
  6. Sanni; en tiedä ymmärsinkö oikein ton "tunteellisesti" tuolla, mut tarkotitko että kuvaisin tunnearvoltaan mulle arvokkaimpia ja kauneimpia asioita + sit vielä jotain muita tavaroita ja asioita :) ? anteeks hölmöyteni..

    VastaaPoista
  7. Sanni; hihii, okei hyvä :) ja kiitti paljon toiveesta!

    VastaaPoista