27. helmikuuta 2011

Kevät kipittää mun vaatekaappiin :-)


Kuvasin viimepäivien kevät- ja kesävaateostoksia ja kokosin niistä "erittäin persoonallisesti" kollaasin. Haluan esitellä niitä päälläni paremmalla ajalla joten sain ne nyt näppärästi tohon samaan kasaan näytille!

Ensimmäinen neule on ginasta ja rakastan tota väriä ja materiaalia. Malli oli tosin tyhmä joten kaivoin ompelukoneen esille ja lyhensin ja kavensin sitä. H&m:n röyhelöbikinien ylä-osa oli rakkautta ensisilmäyksellä. Sulkakorviksiin on ihan hurahtanut ja niitä löysin h&m:ltä sekä seppälästä. Koulakoru myös seppälästä. Ginan tuubihuivi oli myös hyvä ostos :) Lindexistä hommatut chinot vähän mietityttää ja ne vien ehkä palautukseen, jos ens viikon sovittelu ei tuota parempaa tulosta ja ginasta ostettu valkonen löllö t-paita lähtee vaihtoon, sillä se osoittautui ihan katastrofiksi.

Muut abit lähtevät huomenna abiristeilylle ruotsiin, johon mä en voi osallistua matkapahoinvoinnin vuoksi :( Istuin koko vanhojen risteilyn pahoinvoivana hytissä, kun muut juhlivat. Harmittaa mielettömästi! Mutta onneksi maailmasta löytyy ihania ihmisiä :) Heitin tytöille mukaan ruotsiin ostoslistan bikbokkiin, koska eniten mua harmittaa just se etten pääse sinne shoppailemaan. Ida, olet ihana ja kiitos vielä ihan mielettömästi ♥

40 lukijaa ♥ Wou, voisin tehdä sen kunniaksi esim kysymyspostauksen jos haluatte? :)

5 kommenttia:

  1. sullon kiva blogi, käyhä munki tää tsekkaa ja jos kiinnostaa ni liity lukijaks :

    http://veerau.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. mulla myös noi sulkakorvikset on aiheuttanut ihmeellisen addiktion, mistäköhän lienee? :O

    VastaaPoista
  3. veerau; kiitti kovasti ja käyn tsekkaas :)

    minna; haha, en tiedä yhtään! mietin samaa :-D esim vihaan fasaaneja kun niitä parveilee täällä niin paljon johonkin aikaan, ja nyt kulen ilmetyt fasaanin sulat korvissa :D

    VastaaPoista
  4. noi h&m:n bikinit on ihanat! löytyykö niitä jo kaupasta? :-) ja nuo sulkakorvikset kans, pitää kyllä käydä jostain metsästään tollaset!

    VastaaPoista
  5. Sara; niin on, rakstan niitä :)! no täällä h&m:ssä oli viimeviikolla pekkiä yläosia vasta liikkeessä, mut sanoivat että tällä viikolla bikinivalikoima laajenee ja myös alaosia on tulossa :) ja seppälästä ja h&m:stä ainakin löytyy sulkaorviksia ;)

    VastaaPoista