9. helmikuuta 2011

Hold my hand ♥





Stressi, stressi ja stressi. Jännitän ja panikoin ehkä eniten täs maailmassa. Jännitys saa mut vuoroin  kihertämään ja hihittämään kuin pikkutyttö, ja vuoroin nielemään itkua ja pahaa oloa. Onneks Jere jaksaa pidellä mua kädestä ja pitää hyvänä ♥

Oi yo kirjoitukset, olisittepa jo ohitse!
P.s. Lupaan olla vuodattamatta tätä stressiä tänne jatkossa!

10 kommenttia:

  1. Eikää miten suloisia kuvia taas! :) Ja muuten, viimevuotiset yo:t olivat ehkä elämäni yksi karseimmista tapahtumista. Ei pelkästään niiden kokeiden takia, vaan siksi, koska jännitin niiiiin paljon! :D Oon muutenkin luonteeltani kamala stressaaja asiassa kuin asiassa, joten ylppäreiden aikoihin olin pyörällä päästäni ihan jatkuvasti. Voin siis täysin samaistua suhun :D Mutta hei, voin lohduttaa, että ne on nopeemmin ohi kuin huomaatkaan!! :) Sitten voit keväällä huokaista helpotuksesta ja unohtaa vaikka kaiken lukemasi jos siltä tuntuu :D Tsemppiä nyt jokatapauksessa! :)

    VastaaPoista
  2. Voi ompas sulla kivan oloinen blogi! (:

    VastaaPoista
  3. ooo miks löysin tän blogin vasta nyt, vaikuttaa ihanalta! : )

    VastaaPoista
  4. Sul on tosi nätti tukka ja just ihanan värinen kans

    VastaaPoista
  5. Jenpu; no voi kiitos taas sulle! :) ja ihanaa kuulla et on kohtalo tovereita :-D uskon kans et tää tulee olemaa todella, todella hirveetä aikaa, koska oon kokoajan ihan kipsissä. tekisin tai maksaisin mitä vaan että voisin skipata tän jakson ja pääsisin pois täst tilanteest. mut pakko vaan alistua ja tsempata itteää parhaal mahollisel taval :/ kiitos kannustuksest, sitä tarvitaa!

    VastaaPoista
  6. Ella; hih, kiva jos tykkäät :)

    Oea; hahaa, sun kommentti oli ihana!

    laura; kiitos :)

    Aino; kiitän, mut näis kuvis hiusten todellinen väri vähän vääristyy koska oon säätäny noita värejä oranssimmaks :) mut kyl nää taittuu punaseen/oranssiin ja on mulla oranssin sävyset hiukset ollukkin ja haluisin nyt taas uudelleen :)

    Sanni; voi sinua, itse olet suloinen :-)

    VastaaPoista
  7. apua. toi risti on niin ihana! mistä oot löytäny semmosen? ku oon ite yrittäny vähän ettiä tommosta mutku mistään ei oo oikeen tahtonut löytyä.. :( ja muutenkin ihania kuvia:)

    VastaaPoista
  8. stina; voi kiitos! mut tiiätkös, risti on mun ite tekemä joten kaupasta on tollasta vaikea metsästää :) mut toivotan sulle onnee et löydät joskus jostain vastaavan !

    VastaaPoista