25. joulukuuta 2010

All I Want For Christmas Is You




Siinä saamani joululahjat :-) Sain onneks melko käytännöllisiä juttuja vaan, en mitää turhaa. Astioita sain koska oon alkanu ahkerasti keräämään kaikkea hyödyllistä mitä tarviin mukaa ku muutan pois kotoa. Tehosekotin on ihan mahtava! Pääsen tekemää ihania smoothieita ja mansikkamargaritoja jams. Oma fööni tuli tarpeeseen. Mummi oli ostanut porvoon joulumarkkinoilta lämpöset huopatöppöset :) Sitten vähän kosmetiikkaa, karkkia ja musta sivuinen valokuva-albumi tuol kaikkien alla. Rakastan noita body shopin tököttejä! Poikaystävältäni sain oman vaselinen ja GT:n sormuksen :)
Vaate saldo jäi aika niukaksi kaiken puolin, en saanut edes yhtään lahjakorttia vaateliikkeisiin! Sain kyllä rahaa sitten niidenkin edestä, yllättävän paljon. Tosi hyvä juttu koska raha ei oo sidoksis mihinkään tiettyyn niinkun lahjakortti, voin ostaa mitä haluan ja mistä haluan, ja aijon ostaakkin. Voisin heti laittaa tilauksia tulemaan! Tykkään kovasti saamistani h&m:n rintsikoista ja lindexin pontsosta. Pontsosta meinaan tehä ihan oman postauksen, ehkä jo tänään jos jaksan käydä suihkussa virkistäytymässä, sillä oon tänään ollut vielä edelleen pienessä kuumeessa. Tää on ehkä pahin painajainen olla jouluna kipeenä, kun ruoka ei maistu, heikottaa ja oksettaa, joka rööri on tukossa. Haluisiin niin syödä ja MAISTAA(nuha vie makuaistin) jouluruokia!!

4 kommenttia:

  1. oiii Riikka kiitos ihanaa jos tykkäät!! :-) vähän sulla on btw hauska idea toi blogiverkosto blogi juttu, ku kävin tsekkaas :)

    VastaaPoista
  2. Haidi; joo!! Jere on ihana ku osti sen mulle :)

    VastaaPoista